söndag 30 maj 2010


Jag har fått paket........
Dottern ska vaxa mina ben och jag ska äta tröstchoklad och gråta.

Bara det inte blir Brasilianskt.....Då räcker inte den kakan.

4 kommentarer:

Daniel sa...

Ska man lida pin ska man få äta sej fin!

Andreas sa...

Bästa bloggerska,

hockeyonline.se är ett nystartat forum med inriktning mot ishockey. Vårt mål är att inom kort vara det största svenska hockeyforumet med en god framtidssikt. Antalet besökare som blir medlemmar växer på daglig basis, och vi beräknar att uppnå hundratals aktiva medlemmar inom två veckor.

Vi snittar ungefär 300-400 unika besökare om dagen (statistiken kommer att öka drastiskt) med ungefär 1000 besök dagligen. Din blogg kommer alltså att synas för hundratals besökare varje dag.

Just nu har vi även en tävling som pågår fram till den 13 juni, där du kan vara med och tävla om ett Premium-konto på Spotify. Väljer du att länka till oss, och/eller bli medlem på sidan, är du automatiskt med i tävlingen!


Vi söker för tillfället publicitet på svenska bloggar och i gengäld länkar vi din blogg från forumet. Skriv om forumet i ett inlägg, som du sedan visar oss för att bekräfta, så får du genast en länk tillbaka.

Finns det intresse för, så har vi även möjlighet för bannerbyte i storleken 250x150 pixlar. Vill du, kan du själv designa denna banner, annars hjälper vi mer än gärna till med detta. Skicka i sådana fall oss en skärmdump av din bloggstatistik (antal unika besökare samt besök) så återkommer vi!

Hör gärna av dig om du är intresserad av ett litet länkbyte oss emellan!


Ha en fortsatt trevlig dag,
Andreas
www.hockeyonline.se
info@hockeyonline.se

Anonym sa...

Du som är så sportintresserad nappar väl på denna inbjudan??? Du kan få publicitet!
Grynet

Kisse sa...

Haha ser ut som något från Lagerhause?